Koronavirustiedote

Koronaviruksen vaikutukset Seuran toimintaan

Rajoittaaksemme Koronaviruksen leviämistä Seuran jäsentemme keskuudessa ja yhteiskunnassa, siirrämme Seuran tapahtumia myöhempään ajankohtaan. Tiedotamme erikseen tapahtumiin ilmoittautuneita sähköpostitse sekä nettisivuillamme.

Liikemieslounas siirtyy

25.3. suunniteltu Liikemieslounas siirtyy myöhempään ajankohtaan. Seura tiedottaa uudesta ajankohdasta ja kerää ilmoittautumiset, kun tiedämme milloin epidemia hellittää ja voimme taas kokoontua vapaammin.

Kevätkokouksen ajankohta

Kevätkokouksen tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähempänä, mutta oletettavaa on, että pidämme sääntömääräisen kevätkokouksen vasta kesän kynnyksellä. Johtokunta tarkentaa ajankohtaa ja kutsuu jäsenet kokoukseen normaalisti, kun se on jälleen sallittua.

Seuran tilat ovat toistaiseksi normaalisti jäsenten käytössä, mutta seuraamme tilannetta yhdessä ravintola Pruuvin henkilökunnan kanssa ja tiedotamme tarpeen vaatiessa rajoituksista ja mahdollisista muutoksista. Myös jäsensaunat jatkuvat toistaiseksi normaalisti. 

Kehoitamme kaikkia jäseniä arvioimaan itse oman kuntonsa sekä välttämään Seuran tiloissa oleskelua, mikäli olet flunssainen tai huonovointinen, sekä oman, että muiden jäsentemme hyvinvoinnin turvaamiseksi. 

Johtokunta

Mikkelin Liikemiestenseura ry

Kommentoi