MLS Golfsimulaattoricup 2020

MLS Golfsimulaattori Cup 2020 pelataan Savon Golftiimin Areenalla, golfsisäharjoittelukeskuksessa, osoite on Porrassalmenkatu 50. Kilpailu on tarkoitettu vain Mikkelin Liikemiestenseuran jäsenille. Kilpailuaika on 15.2.-26.4.2020.

Simulaattori Cupissa pelataan kolme kenttää, joista kaikista ensimmäiset yhdeksän reikää (etuysi). Kunkin kentän voi pelata korkeintaan kolmesti, paras tulos jää voimaan. Osallistumismaksu 10 €/pelaaja/krt/kenttä. Yhtäaikaa voi pelata kolme pelaajaa, kaksi on kuitenkin suositeltava määrä. MLS:n golftoimikunta ja Savon Golftiimi vastaa mielellään lisäkysymyksiin osallistumisesta ja säännöistä.

Pelattavat kentät:

Sharjah, El Cortante ja Carrig Glas

Lisäkilpailu: Lähimmäksi lippua-kilpailu helpolla 106m par3-väylällä (Devils Garden, väylä nro 6, tii keltainen)jonka voi pelata aina kierroksen jälkeen. Kolme yritystä/kerta ja kevään aikana kaikista lähimmäksi lyönyt voittaa tästä erikoispalkinnon.

Varaa vuoro simulaattoriin numerosta 044 305 0265 tai www.golftiimi.fi- sivuston ajanvarauksen kautta. 1,5h on riittävä aika kahdelle pelaajalle. Ennen pelaamisen aloittamista kertokaa että pelaatte MLS Golfsimulaattori Cupia.

Kommentoi