Uudet nettisivut on julkaistu!

Seuran lähestyessä 120 vuoden ikää, oli aika uudistaa myös nettisivumme sekä hieman päivittää ilmettä palvelemaan paremmin digitalisoituvaa yhteiskuntaa. Nettisivut palvelevat nyt entistä paremmin jäseniämme myös mobiilisti ja päivittämisen pitäisi olla helpompaa, jolloin tapahtumakalenteri sekä uutisvirta pysyvät paremmin ajan tasalla.

Mikäli huomaatte nettisivuilla asiavirheitä tai toimimattomuutta, voitte olla yhteydessä suoraan Mikkoon, mikko.oksanen@jiiri.net.

Nettisivu-uudistuksen seuralle toteutti seuran jäsen Mikko Oksanen. Mikko tarjoaa yrityksensä Jiiri Asiantuntijapalvelut Oy:n kautta yrityksille myynnin ja markkinoinnin liikkeenjohdon palveluita. Hänen tarjontaansa kuuluu mm. digitaalisen viestinnän suunnittelu ja toteutus, myyntikoulutus, myynnin suunnittelu, liiketoimintastrategiat. Jiirin toiminta-ajatuksena on tarjota yrityksille käyttöönsä liikkeenjohdon palveluita, joihin aika yrityksessä ei riitä, mutta ei ole myöskään tarvetta palkata kokopäiväistä työntekijää, esimerkiksi vuokrattava myynti- ja markkinointipäällikkö tai -johtaja.