BILJARDIUUTISIA

Mikkelin Liikemiestenseuran joukkue voitti YT klubien kaisabiljardin SM kisojen joukkuekisan.

Voittoisassa joukkueessa pelasivat Kimmo Lahtinen, Pekka Laatunen ja Jouni Silonsaari. Voittajajoukkue kuvassa

Kisat pelattiin Mikkelissä 9.-11.2.2024 osana Mikkelin Liikemiestenseuran 125 -vuotisjuhlavuoden tapahtumia.

Henkilökohtaisen kisan voitto meni Tampereelle Aki Heiskaselle. Liikemiestenseuran Pekka Laatunen oli toinen.

Kuva 1: Suomen biljardiliitto on myöntänyt pronssisen ansiomerkin seuran jäsen Jarno Tähtiselle .ONNEX OLKOON JAPE. Ansiomerkin ojentaa seuran yksi kaisavetureista Pekka Laatunen

Kuva 2:  Seuran mestaruuskilpailut Kaisabiljardissa 2023 kuvassa kaksi parasta voittaja Jyrki Pullinen 2. Pekka Laatunen.

Tulokset

Seuran pitkäaikainen jäsen Keijo Nissinen voitti YT-klubien seniori SM-kilpailuissa marraskuussa Tampereella hienosti pronssia. Oikeissa senioreissa, eli 80+ vuotiaissa tiukkojen kamppailujen jälkeen. ONNEX OLKOON KEPE

ps. Seuralta oli näyttävä kahdeksan miehen ryhmä eri ikäluokissa, mutta Keijo oli ainut joka pokkasi mitalin. Tulokset kokonaisuudessaan Sbil.fi /keskustelu palsta/kaisa alaotsake Yt-klubien seniori SM Tampere.

Kuva 3: Keijo Nissinen

Itä-Suomen YT klubien kaisabiljardin mestaruuskisat Mikkelissä 20.-21.4.2024

Mikkelin Liikemiestenseura järjesti osana 125 vuotisjuhlia kaisabiljardin Itä-Suomen YT klubien mestaruuskisat.

Liikemiestenseuran joukkue voitti ja Seuran toinen joukkue oli 3. Henkilökohtaisen kisan voitti Seuramme edustaja Pekka Laatunen ja toiseksi tuli myös jäsenemme Kimmo Lahtinen. Yhteensä pelaajia oli 21.